PROFESSORS 2021/2022 

MERCÈ FRANCH 

OWEG1850.JPG

DIRECTORA, DANSA CLÀSSICA I INICIACIÓ A LA DANSA 

Directora i gerent de l'escola. 

Es forma des de ben petita  en dansa clàssica en escoles de Barcelona i més endavant al Conservatori Professional Institut del Teatre. 

Als 21 anys obra la seva primera escola de Ballet. 

Reprèn aquest camí al 2012 obrint l'escola de dansa Trackdance en la que actualment és directora. Inicialment,  amb un únic edifici on s'ofereixen moltes disciplines de dansa i uns anys després impulsa una línia de formació encarada a la professionalització en dansa dels alumnes, obrint un nou espai dedicat al programa de formació professional en dansa clàssica, contemporània i espanyola. 

SARA ABAD 

21729124_1622578711139847_415675862_n.jp

DANSA ESPANYOLA I CLÀSSICA 

Ballarina graduada en dansa espanyola al Institut del Teatre de Barcelona.

S'ha format amb grans com La Chana, Antonio Canales, La Lupi, Jesús Carmona, entre d'altres.

Forma part de la companyia d'Emilio Hernandez fent gira per Egipte. És primera ballarina de la companyia de Manuel Nuñez. Col·labora en moltes actuacions en grans escenaris com el Palau Sant Jordi. 

Més tard forma part de la companyia Flamenco Quindalé. 

JOTA 

21729086_1622578737806511_244175009_n.jp

COMMERCIAL DANCE, SEXY STYLE I HIP HOP

Ballarí i coreògraf de Barcelona. Comença a ballar als 15 anys en escoles de dansa de Barcelona introduint-se en estils com hip -hop, funky i commercial dance. Als 20 anys es forma professionalment amb Mario i Cristian, Maribel del Pino i David Garcia.

Posteriorment forma part de la companyia DGM i The Boys dirigida per David Garcia. 

Actualment és professor de l’escola de clases  de comercial dance, hip hop i sexy style i coreògraf dels grups de competició de l’escola ( baby, infantil, junior, miniparelles i prèmium), amb diversos pòdiums aconseguits en les últimes temporades. 

RAFFAELA CRAPIO

WhatsApp Image 2021-07-19 at 14.37.23 (1).jpeg

DANSA CONTEMPORÀNIA 

Ballarina, intèrpret, coreògrafa, assesora de movimiento i pedagoga professional.
Titulada per l'Institut del Teatre de Barcelona en el grau Superior de Coreografia i Interpretació,  Guest student a Codarts Rotterdam Dance Academy, i reconeguda por el Dansfit formation en hip hop, també complementa la seva formació amb un Máster en Teatre terapia. 
Actualment coodirectora de la Cía. Los Escultores del Aire i  ballarina per Pere Faura.

CARLOS CARMONA 

21729343_1622626301135088_989879157_n.jp

ACROBÀCIES, TELES AÈRIES I BREAKDANCE 

Acròbata. Exgimnasta i ballarí. Especialitzat en hip hop i breakdance i format en clàssic i dansa contemporània. 

És component de la compañía Brodas Bros, ha realizat numeroses actuacions al programa Fama a Bailar així com peces realitzades al Mercat de les flors de Barcelona.

És durant 9 mesos acróbata a l’espectacle del vaixell Costa Cruceros.

Professor a l’escola de breakdance i de l’àrea de teles i acrobàcies.

MARC LAPUERTA 

marc.jpg

DANSA CONTEMPORÀNIA 

Marc Lapuerta  s'ha format en diferents estils, començant amb Ball Deportiu passant pel Hiphop, Ballet i Dansa Contemporània. Ha ballat en diferents companyies com Panorama Dance,  Theater (Suïssa), 
Company Idem (Suïssa),  Proyecto Titoyaya Dansa, (València) Ziomara 
Hormaetxe (País Basc) i El Gran Teatre del Liceu. 
Com a coreògraf treballa amb la Productora Dh Agency en Teatres Musicals com Mamma Mia, Cabararet i Ampolino. Les seves coreografies han sigut reconegudes amb Primers Premis i
Mencions Especials diversos concursos. 


 

LAURA RUIZ 

WhatsApp Image 2021-06-15 at 12.12.10.jpeg

DANSA CLÀSSICA

Llicenciada per l'Institut del Teatre en Pedagogía de la dansa.

A nivell professional ha ballat en companyies com: ópera de Lyon, Ballet de Geneve, Opera del Gran Teatre del Liceu, La Fura dels Baus, David campos, entre d'altres.

Ha sigut ballarina convidada en diferents gales dins i fóra d'Espanya i premiada amb diferents beques i certàmens. 

ARIADNA SALTÓ 

ari.jpg

DANSA CONTEMPORÀNIA , improvisació i creació 

L’Ariadna Saltó es va graduar en l’especialitat de dansa contemporània en el Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona l’any 2016. Posteriorment,va marxar a Anglaterra per a formar part de la Postgraduate Dance Company VERVE, sota la direcció artística de Matthew Robinson, on va poder treballar amb coreògrafs de renom. Un cop finalitzar VERVE, va poder treballar amb el coreògraf Carlos Pons Guerra en un projecte multidisciplinar i va tornar a Espanya. Des d’aleshores treballa amb la companyia de la Marina Miguélez a Màlaga (Cia. DanceCraft), la Irene García a Barcelona (Cia. La Quebrá) i l’Eva Vilamitjana i l’Albert Vilà a Sabadell (Cia. La Petita Malumaluga).

JOANA CALDERÓ  

contemp.jpeg

DANSA CONTEMPORÀNIA I DANSA CLÀSSICA 

Realitza els seus estudis de dansa clàssica i contemporània en diferents escoles de dansa de Catalunya i participant en workshops i diferents estades a diverses ciutats europees com Londres o Edinburgh, amb professionals de renom internacional.

 

Ballarina del Jove Ballet de Catalunya durant 4 anys i posteriorment mestra i coreògrafa de la companyia fins a l’actualitat.

Realitza diferents espectacles i col·laboracions com a ballarina freelance i com a coreògrafa.

 

Titulada en Advanced 2 i posteriorment, graduada amb el Certificate of Teaching Ballet Studies de la Royal Academy of Dance.

A més, és mestra certificada amb el Progressing Ballet Technique (PBT).   

 

Realitza seminaris de metodologia de la dansa clàssica amb Virginia Valero (Directora del Conservatori CSDMA de Madrid) i Carmen Roche, i d’acondicionament físic per a ballarins amb Luís Gadea.

IRINA PINEDA 

21729398_1622578704473181_1900239621_n.j

DANSA CONTEMPORÀNIA, IMPROVISACIÓ I CREACIÓ 

Comença la seva formació als 3 anys de forma regular i continuada. Més tard, es continua formant de manera més professional en nombroses escoles de Barcelona, amb formacions de dansa contemporània i clàssica. 

Es titula amb el Grau d'educació Primària i educació especial a la UAB. Més tard es forma al Institute of the arts Barcelona. Cursa un Postgrau de Pedagogia de la Dansa. 

Continua la seva formació de forma més específica en dansa integrada, metodologia Vaganova,  improvisació i creació per a infants i joves i d'altres cursos tècnics de dansa contemporània en diverses escoles de Barcelona. 

És responsable de la formació professional de dansa contemporània de l'escola; prepara alumnes per accedir a diferents cursos del conservatori professional del IT, amb èxit, acceptant cada curs alumnes presentats. 

SARA AGUILAR 

22053041_1635995006464884_1369322811_n.j

PILATES PER A BALLARINS 

Professora de Pilates titulada.

Realitza pilates reformer per a ballarins/es.

Professors Convidats / Altres cursos

wilson duet.jpg

WILSON BAPTISTA 

WORKSHOP GUY NADER I MARIA CAMPOS.jpg

GUY NADER I MARIA CAMPOS 

carla-y-sandra-final-768x461.png

CARLA & SANDRA, LOOKATTHINGSDIFFERENT

22054498_1635992939798424_1309274582_n.jpg

EVA ANDILLA 

elena.png

ELENA LALUCAT 

IMG_4270.JPG

ÍNGRID SOLÉ 

tango Isabel Millan.jpg

ISABEL MILLÁN 

Albert+Garrell+Buñel.jpg

ALBERT GARRELL 

IMG_9528.jpg

RAFFAELLA CRAPPIO 

descarga.jpg

VALENTIN PAGLIARICCI

thumbnail.jpg

EMMA ROMEU 

image.png

MARTA GÁLVEZ