top of page

PROFESSORS 2023/2024

MERCÈ FRANCH 

unnamed.jpg

DIRECTORA, DANSA CLÀSSICA I INICIACIÓ A LA DANSA 

Directora i gerent de l'escola. 

Es forma des de ben petita  en dansa clàssica en escoles de Barcelona i més endavant al Conservatori Professional Institut del Teatre. 

Als 21 anys obra la seva primera escola de Ballet. 

Reprèn aquest camí al 2012 obrint l'escola de dansa Trackdance en la que actualment és directora. Inicialment,  amb un únic edifici on s'ofereixen moltes disciplines de dansa i uns anys després impulsa una línia de formació encarada a la professionalització en dansa dels alumnes, obrint un nou espai dedicat al programa de formació professional en dansa clàssica, contemporània i espanyola. 

SARA ABAD 

21729124_1622578711139847_415675862_n.jp

DANSA ESPANYOLA I CLÀSSICA 

Ballarina graduada en dansa espanyola al Institut del Teatre de Barcelona.

S'ha format amb grans com La Chana, Antonio Canales, La Lupi, Jesús Carmona, entre d'altres.

Forma part de la companyia d'Emilio Hernandez fent gira per Egipte. És primera ballarina de la companyia de Manuel Nuñez. Col·labora en moltes actuacions en grans escenaris com el Palau Sant Jordi. 

Més tard forma part de la companyia Flamenco Quindalé. 

A l'escola, s'encarrega de tots els cursos de formació de la linia de dansa espanyola, preparant alumnes per accedir a conservatoris de dansa. 

JOTA 

21729086_1622578737806511_244175009_n.jp

COMMERCIAL DANCE, SEXY STYLE I HIP HOP

Ballarí i coreògraf de Barcelona. Comença a ballar als 15 anys en escoles de dansa de Barcelona introduint-se en estils com hip -hop, funky i commercial dance. Als 20 anys es forma professionalment amb Mario i Cristian, Maribel del Pino i David Garcia.

Posteriorment forma part de la companyia DGM i The Boys dirigida per David Garcia. 

Actualment és professor de l’escola de clases  de comercial dance, hip hop i sexy style i coreògraf dels grups de competició de l’escola ( baby, infantil, junior, miniparelles i prèmium), amb diversos pòdiums aconseguits en les últimes temporades. 

VALENTIN PAGLIARICCI

image_6483441.JPG

DANSA CLÀSSICA 

Profesor de ballet con titulación superior y coreógrafo. 

Titulación en Pilates Mat y Reformer. 

Nombrado uno de los 100 mejores bailarines de Europa por la revista Dance Europe. 

Bailarín con las compañías Ballet Argentino, Corella Ballet, David Campos. Ha bailado en la Royal Opera House y Teatro del Liceu.

MARC LAPUERTA 

image_6483441.JPG

DANSA CONTEMPORÀNIA 

Marc Lapuerta  s'ha format en diferents estils, començant amb Ball Deportiu passant pel Hiphop, Ballet i Dansa Contemporània. Ha ballat en diferents companyies com Panorama Dance,  Theater (Suïssa), 
Company Idem (Suïssa),  Proyecto Titoyaya Dansa, (València) Ziomara 
Hormaetxe (País Basc) i El Gran Teatre del Liceu. 
Com a coreògraf treballa amb la Productora Dh Agency en Teatres Musicals com Mamma Mia, Cabararet i Ampolino. Les seves coreografies han sigut reconegudes amb Primers Premis i
Mencions Especials diversos concursos. 


 

MIREIA CODERCH 

Mireia (2).jpg

DANSA CLÀSSICA

Comença els seus estudis professionals a l'escola Company&Company on es forma com a ballarina de
dansa clàssica i contemporània sota la direcció de Máximo Hita. Amplia els seus estudis en escoles com el CDC, Rosita Mauri i Plan D, amb professors com Roser Muñoz, Jordi Ros, Cristina Magent, Carme Martí i Nicolaas Marckmann. Ha assistit a cursos amb Ramon Oller, Nya Bowman, Gustavo Ramírez, Pepe Hevia i Pau Aran.
En el 2011 forma part de la companyia "Vision of de Dance" de Matías Martínez i en el "Projecte Tabalet" de Carme Martí amb coreografies neoclàssiques i on participa al curtmetratge "Sueños" presentat al “Festival Choreoscope”. En 2013 balla les peces "Piano" i "Divertimento" a la companyia "En face Dansa" de Williams Castro. I el 2014 junt amb Laia Riba creen un projecte propi on porta la direcció artística i balla a la "Índigo Companyia de Dansa" amb residència a “ArteSants” de Barcelona. Continua la seva
formació enfocada a l'entrenament físic titulant-se en "Mat Pilates", "Progressing Ballet Technique" i en el mètode "Hypopressives RSF".
Com a pedagoga imparteix classes de clàssic, puntes, neoclàssic i entrenament físic per a ballarins en escoles com "Ramon Solè" de Barcelona, "Vocacions" de Llinars del Vallès i “Escola Eulàlia Blasi” de Barcelona.
Actualment, està cursant la carrera de “Pedagogia de la Dansa Clàssica” al Conservatori Superior de l'Institut del Teatre de Barcelona.

ELVI BALBOA 

PHOTO-2022-11-09-15-40-48.jpg

IMPROVISACIÓ I COMPOSICIÓ COREOGRÀFICA 

..............

LEANDRO PEREZ 

image_6483441 (1).JPG

DANSA CLÀSSICA 

Nacido en La Habana Cuba inició sus estudios en 1998 en la escuela nacional de ballet terminando en 2005 y dando inicio a su carrera profesional como bailarín profesional en el ballet nacional de Cuba bajo la dirección de la prima ballerina absoluta Alicia Alonso llegando a tener la categoría de Bailarín Principal a su vez desarrollaba su labor pedagógica tanto en escuelas como compañías de diferentes países de América y Europa 

Actualmente como Bailrin activo integra la compañía crea dance Company bajo la dirección de María Rovira y destacar su participación en numerosa producciónes del Gran teatro Liceo sin dejar su labor con maestro y jurado en diferentes escuelas de Cataluña como son Barcelona Dance Center , Espai físic , Casinet de Hostafranc entre otras

Continúa su labor más destacada , como ballet máster en el Ballet oficial de Barcelona

IRIS BORRÀS 

2023_02_03 361-1 (1).jpg

DANSA CONTEMPORÀNIA 

 La Iris Borràs és ballarina freelance. Després de formar-se a l'Institut del Teatre a Barcelona, es va graduar a Verve '16: la Companyia de Postgrau de la Northern School of Contemporary Dance (Leeds, Regne Unit). Ha treballat professionalment amb companyies i coreògrafs/es com Antonio Ruz, Thomas Noone, Roser López Espinosa, Kor'sia Dance i Richard Chappell Dance, entre d'altres. Actualment es troba en creació del seu projecte personal de dansa com a coreògrafa i intèrpret

ERIS DÍAZ

Foto Eris_page-0001.jpg

 TELES AÈRIES 

Artista profesional en artes circenses especializada en cuerda lisa, telas y cintas aéreas hace más de ocho años.  Formada en Circo de las Artes en Argentina 2014, FLIC scuola de circo en Italia 2015-2016 y ACAPA (Academy of Circus and Performance Arts) en 2020. Su formación fue complementada con cursos de danza clásica y contemporánea en distintos lugares, entre ellos Studio Degas y Balmaceda Arte Joven en Chile. Ha participado como intérprete y profesora en distintos centros culturales y festivales en Chile y Europa en los últimos años, como Festival Amalgama, Festival escena Circo y Festival Mirabilia

MARINA GRIFOLS 

WhatsApp Image 2021-08-28 at 11.44.18.jpeg

DANSA CONTEMPORÀNIA I DANSA CLÀSSICA 

Marina Grifols va començar la seva formació als 5 anys de en dansa clàssica. Posteriorment, continua formant-se de forma més professional al programa de Formació de dansa contemporània a l'escola de dansa TrackDance durant 6 anys. Cursa el batxillerat d'arts escèniques a l'escola d'art superior de Vic.
Actualment està estudiant el Grau Superior de Pedagogia de la dansa a l'Institut del Teatre de Bcn i continua el seu entrenament a l'escola Trackdance. Des del 2020, és membre de la companyia de dansa Humancía, amb la que ha ballat en nombrosos festivals i teatres d'arreu de Catalunya, Espanya i França. 

IRINA PINEDA 

21729398_1622578704473181_1900239621_n.j

DANSA CONTEMPORÀNIA, IMPROVISACIÓ I CREACIÓ 

Comença la seva formació als 3 anys de forma regular i continuada. Més tard, es continua formant de manera més professional en nombroses escoles de Barcelona, fent formacions de dansa contemporània i clàssica. 

Es titula amb el Grau d'educació Primària i educació especial a la UAB. Més tard es continua formant en dansa al Institute of the arts Barcelona. També cursa un Postgrau de Pedagogia de la Dansa. 

Continua la seva formació de forma més específica en dansa integrada, metodologia Vaganova,  improvisació i creació per a infants i joves i d'altres cursos tècnics de dansa contemporània en diverses escoles de Barcelona. 

És responsable de la formació professional de dansa contemporània de l'escola; prepara alumnes per accedir a diferents cursos del conservatori professional del IT, amb èxit, acceptant cada curs alumnes presentats. 

És coreògrafa i creadora de la companyia de dansa HUMANCÍA. 

NORA BAYLACH 

Nora B. Editorial - Fotografia de Nerea Gastón.jpg

DANSA CONTEMPORÀNIA 

Ballarina, creadora, docent de dansa contemporània i fotògrafa en arts escèniques, formada fora dels marges acadèmics institucionals. 
 

Ha treballat en diferents companyies i artistes independents com Producció Nacional de Dansa de Catalunya (Thomas Noone & Roser López Espinosa), Roser López Espinosa, La Taimada, Ana Borrosa, Laia Santanach, Animal Religion, Cia. Elelei, entre altres projectes i creadores.

 

Per a més informació: www.norabaylach.com

ALMA STEINER 

PHOTO-2023-04-11-14-13-19.jpg

DANSA CONTEMPORÀNIA 

Graduada en el Institut del Teatre de Barcelona en 2018 y completando su formación en el Danish National School of

Performing Arts en Copenhague. Alma mantiene estrecha relación con la danza desde la interpretación, la coreografía y la docencia. Su enfoque en la danza y el movimiento está muy conectado con

el teatro y la voz.

Alma ha construido su carrera como bailarina en diversos países

del mundo formando parte de compañías como Erem Dance (Suiza), Stagiles (Suecia) Cia Moveo, l'Atapeïda, entre otros. 

A lo largo de su trayectoria profesional, ha crecido trabajando y colaborando con coreógrafos como Sol Picó, Lali Aiguadé, Toni Mira, Eduardo Torroja (Wim

Vandekeybus), David Zambrano, Peeping Tom, Fighting Monkeys, DV8, Jorge Crecis, Hofesh Shechter, entre otros.

Desde el 2014, también codirige Kernel Dance Theatre, un proyecto a partir del cual asienta un lenguaje escénico propio que dialoga siempre con el presente más inmediato a través de la fragilidad, el

cuidado detalle de las imágenes y el compromiso con lo social. Formando parte de festivales como Danza a Escena, Sismograf, Fira Tàrrega, Fira Manresa, FreiArt Festival de Alemania, ÉsDansa, Dansa metropolitana, entre otros.

RAÚL RIBAS 

e48b353f-3fb2-450d-856b-9d67e6978dc8.jpg

ZUMBA

Instructor de zumba titulat. 

LAURA RUIZ

WhatsApp Image 2021-06-15 at 12.12.10.jpeg

DANSA CLÀSSICA 

Llicenciada per l'Institut del Teatre en Pedagogía de la dansa.

A nivell professional ha ballat en companyies com: ópera de Lyon, Ballet de Geneve, Opera del Gran Teatre del Liceu, La Fura dels Baus, David campos, entre d'altres.

Ha sigut ballarina convidada en diferents gales dins i fóra d'Espanya i premiada amb diferents beques i certàmens. 

ALEJANDRO ORDÓÑEZ 

PHOTO-2022-09-09-12-29-41.jpg

DANSA CONTEMPORÀNIA 

Alejandro ordoñez Es bailarin contemporáneo, acróbata aéreo y performer. Se formó en Argentina, brasil y barcelona y lleva mas de 15 años dedicándose profesionalmente a la escena. Desarrolló su trabajo en cine, teatro y tv Actualmente es docente de danza contemporánea donde fusiona todos los conocimientos adquiridos para el desarollo de la escena. Trabaja como coreógrafo en anuncios publicitarios y también acompañando a artistas musicales. 

MARINA FIEUX 

3W0A4746.jpg

INICIACIÓ DANSA CONTEMPORÀNIA I BASE TÈCNICA 

Marina Fieux es forma a la formació professional en dansa clàssica i contemporània a Trackdance durant 6 anys. Ha cursat el batxillerat d'arts escèniques a l'escola d'art superior de Vic i actualment es segueix formant de forma professional en dansa. 

Des del 2020, és membre de la companyia de dansa Humancía, amb la que ha ballat en nombrosos festivals i teatres d'arreu de Catalunya, Espanya i França. 

NAIARA CABANILLES 

PHOTO-2023-08-17-12-08-54.jpg

ACROBÀCIES 

....

Professors Convidats / Altres cursos

wilson duet.jpg

WILSON BAPTISTA 

WORKSHOP GUY NADER I MARIA CAMPOS.jpg

GUY NADER I MARIA CAMPOS 

carla-y-sandra-final-768x461.png

CARLA & SANDRA, LOOKATTHINGSDIFFERENT

22054498_1635992939798424_1309274582_n.jpg

EVA ANDILLA 

elena.png

ELENA LALUCAT 

IMG_4270.JPG

ÍNGRID SOLÉ 

tango Isabel Millan.jpg

ISABEL MILLÁN 

Albert+Garrell+Buñel.jpg

ALBERT GARRELL 

IMG_9528.jpg

RAFFAELLA CRAPPIO 

descarga.jpg

VALENTIN PAGLIARICCI

thumbnail.jpg

EMMA ROMEU 

image.png

MARTA GÁLVEZ 

bottom of page