top of page

PROFESSORS 2021/2022 

MERCÈ FRANCH 

OWEG1850.JPG

DIRECTORA, DANSA CLÀSSICA I INICIACIÓ A LA DANSA 

Directora i gerent de l'escola. 

Es forma des de ben petita  en dansa clàssica en escoles de Barcelona i més endavant al Conservatori Professional Institut del Teatre. 

Als 21 anys obra la seva primera escola de Ballet. 

Reprèn aquest camí al 2012 obrint l'escola de dansa Trackdance en la que actualment és directora. Inicialment,  amb un únic edifici on s'ofereixen moltes disciplines de dansa i uns anys després impulsa una línia de formació encarada a la professionalització en dansa dels alumnes, obrint un nou espai dedicat al programa de formació professional en dansa clàssica, contemporània i espanyola. 

SARA ABAD 

21729124_1622578711139847_415675862_n.jp

DANSA ESPANYOLA I CLÀSSICA 

Ballarina graduada en dansa espanyola al Institut del Teatre de Barcelona.

S'ha format amb grans com La Chana, Antonio Canales, La Lupi, Jesús Carmona, entre d'altres.

Forma part de la companyia d'Emilio Hernandez fent gira per Egipte. És primera ballarina de la companyia de Manuel Nuñez. Col·labora en moltes actuacions en grans escenaris com el Palau Sant Jordi. 

Més tard forma part de la companyia Flamenco Quindalé. 

A l'escola, s'encarrega de tots els cursos de formació de la linia de dansa espanyola, preparant alumnes per accedir a conservatoris de dansa. 

JOTA 

21729086_1622578737806511_244175009_n.jp

COMMERCIAL DANCE, SEXY STYLE I HIP HOP

Ballarí i coreògraf de Barcelona. Comença a ballar als 15 anys en escoles de dansa de Barcelona introduint-se en estils com hip -hop, funky i commercial dance. Als 20 anys es forma professionalment amb Mario i Cristian, Maribel del Pino i David Garcia.

Posteriorment forma part de la companyia DGM i The Boys dirigida per David Garcia. 

Actualment és professor de l’escola de clases  de comercial dance, hip hop i sexy style i coreògraf dels grups de competició de l’escola ( baby, infantil, junior, miniparelles i prèmium), amb diversos pòdiums aconseguits en les últimes temporades. 

LAIA MORA 

laia mora.jpg

DANSA CONTEMPORÀNIA 

Nascuda a Barcelona, ​​Laia Mora va començar la seva educació a l'Institut de Teatre de Barcelona on es va especialitzar en dansa contemporània. Laia es presenta com una ballarina multidisciplinar, estar en un continu aprenentatge i buscant diferents formes d'expressió; Amb el cabaret va fer una relació quan va ser seleccionada en el Teatre El Molino de Barcelona on va estar treballant durant 3 anys, després viatge al Brasil i forma part de la Cia. Carne Agonizante durant 4 anys presentant en divereses regions del Brasil. Torna a Barcelona i com a Freelance participa en diversos projectes de dansa i adiovisuals; Cia.Psicoproject en moviment, Lab. 3,14, Sol Picó, Molecular Plasticity, Roberto G.Alonso, Jana Bitterová, Blinding Universe, entre d’altres. Al mateix temps presenta el seu treball més personal (Paroxisme), creat a Sao Paulo, presentat a festivals de Barcelona, Múrcia i Portugal. Actualment es ballarina de Cia. Addaura, professora de dansa contemporània i dirigeix dos col·lectius on es coreògrafa i intèrpret; Col.lectiu Symbiosi i BI.CEPTUAL. 

MARC LAPUERTA 

image_6483441.JPG

DANSA CONTEMPORÀNIA 

Marc Lapuerta  s'ha format en diferents estils, començant amb Ball Deportiu passant pel Hiphop, Ballet i Dansa Contemporània. Ha ballat en diferents companyies com Panorama Dance,  Theater (Suïssa), 
Company Idem (Suïssa),  Proyecto Titoyaya Dansa, (València) Ziomara 
Hormaetxe (País Basc) i El Gran Teatre del Liceu. 
Com a coreògraf treballa amb la Productora Dh Agency en Teatres Musicals com Mamma Mia, Cabararet i Ampolino. Les seves coreografies han sigut reconegudes amb Primers Premis i
Mencions Especials diversos concursos. 


 

LAURA RUIZ 

WhatsApp Image 2021-06-15 at 12.12.10.jpeg

DANSA CLÀSSICA

Llicenciada per l'Institut del Teatre en Pedagogía de la dansa.

A nivell professional ha ballat en companyies com: ópera de Lyon, Ballet de Geneve, Opera del Gran Teatre del Liceu, La Fura dels Baus, David campos, entre d'altres.

Ha sigut ballarina convidada en diferents gales dins i fóra d'Espanya i premiada amb diferents beques i certàmens. 

ANA BARROSO 

ana barroso.jpg

IMPROVISACIÓ I COMPOSICIÓ COREOGRÀFICA 

Ana se gradúa en Coreografía e Interpretación (2018), en el Institut
del Teatre de Barcelona, donde obtiene matrícula de honor en su trabajo
final de carrera. Realiza su proyecto de ayudantía coreográfica junto a
Roser López Espinosa en la Producció Nacional de Catalunya. Desde el
2018 dirige la compañía de danza Ana Borrosa.
Paralelamente combina su trabajo como creadora con la docencia.
Especializada en danza contemporánea, ha sido profesora en diferentes
escuelas impartiendo asignatura como
técnica de la danza contemporánea, improvisación, composición y
repertorio.

JOANA CALDERÓ  

contemp.jpeg

DANSA CONTEMPORÀNIA I DANSA CLÀSSICA 

Realitza els seus estudis de dansa clàssica i contemporània en diferents escoles de dansa de Catalunya i participant en workshops i diferents estades a diverses ciutats europees com Londres o Edinburgh, amb professionals de renom internacional.

 

Ballarina del Jove Ballet de Catalunya durant 4 anys i posteriorment mestra i coreògrafa de la companyia fins a l’actualitat.

Realitza diferents espectacles i col·laboracions com a ballarina freelance i com a coreògrafa.

 

Titulada en Advanced 2 i posteriorment, graduada amb el Certificate of Teaching Ballet Studies de la Royal Academy of Dance.

A més, és mestra certificada amb el Progressing Ballet Technique (PBT).   

 

Realitza seminaris de metodologia de la dansa clàssica amb Virginia Valero (Directora del Conservatori CSDMA de Madrid) i Carmen Roche, i d’acondicionament físic per a ballarins amb Luís Gadea.

ARIADNA SALTÓ 

ari.jpg

DANSA CONTEMPORÀNIA , improvisació i creació 

L’Ariadna Saltó es va graduar en l’especialitat de dansa contemporània en el Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona l’any 2016. Posteriorment,va marxar a Anglaterra per a formar part de la Postgraduate Dance Company VERVE, sota la direcció artística de Matthew Robinson, on va poder treballar amb coreògrafs de renom. Un cop finalitzar VERVE, va poder treballar amb el coreògraf Carlos Pons Guerra en un projecte multidisciplinar i va tornar a Espanya. Des d’aleshores treballa amb la companyia de la Marina Miguélez a Màlaga (Cia. DanceCraft), la Irene García a Barcelona (Cia. La Quebrá) i l’Eva Vilamitjana i l’Albert Vilà a Sabadell (Cia. La Petita Malumaluga).

JOSEFINA ROZIC 

69698295_10157703259657235_1863015126328672256_n.jpg

 TELES AÈRIES 

Artista profesional en artes circenses especializada en cuerda lisa, telas y cintas aéreas hace más de ocho años.  Formada en Circo de las Artes en Argentina 2014, FLIC scuola de circo en Italia 2015-2016 y ACAPA (Academy of Circus and Performance Arts) en 2020. Su formación fue complementada con cursos de danza clásica y contemporánea en distintos lugares, entre ellos Studio Degas y Balmaceda Arte Joven en Chile. Ha participado como intérprete y profesora en distintos centros culturales y festivales en Chile y Europa en los últimos años, como Festival Amalgama, Festival escena Circo y Festival Mirabilia

MARINA GRIFOLS 

WhatsApp Image 2021-08-28 at 11.44.18.jpeg

BASE TÈCNICA I DANSA CONTEMPORÀNIA INICIACIÓ 

Marina Grifols va començar la seva formació als 5 anys de en dansa clàssica. Posteriorment, continua formant-se de forma més professional al programa de Formació de dansa contemporània a l'escola de dansa TrackDance durant 6 anys. Cursa el batxillerat d'arts escèniques a l'escola d'art superior de Vic.
Actualment es forma en dansa contemporània al programa de Formació Professional d'Àrea Barcelona i a l'escola Trackdance i és membre de la jove companyia de dansa contemporània Humancia.

IRINA PINEDA 

21729398_1622578704473181_1900239621_n.j

DANSA CONTEMPORÀNIA, IMPROVISACIÓ I CREACIÓ 

Comença la seva formació als 3 anys de forma regular i continuada. Més tard, es continua formant de manera més professional en nombroses escoles de Barcelona, fent formacions de dansa contemporània i clàssica. 

Es titula amb el Grau d'educació Primària i educació especial a la UAB. Més tard es continua formant en dansa al Institute of the arts Barcelona. També cursa un Postgrau de Pedagogia de la Dansa. 

Continua la seva formació de forma més específica en dansa integrada, metodologia Vaganova,  improvisació i creació per a infants i joves i d'altres cursos tècnics de dansa contemporània en diverses escoles de Barcelona. 

És responsable de la formació professional de dansa contemporània de l'escola; prepara alumnes per accedir a diferents cursos del conservatori professional del IT, amb èxit, acceptant cada curs alumnes presentats. 

És coreògrafa i creadora de la jove companyia de dansa HUMANCÍA. 

SARA AGUILAR 

22053041_1635995006464884_1369322811_n.j

PILATES PER A BALLARINS 

Professora de Pilates titulada.

Realitza pilates reformer per a ballarins/es.

Professors Convidats / Altres cursos

wilson duet.jpg

WILSON BAPTISTA 

WORKSHOP GUY NADER I MARIA CAMPOS.jpg

GUY NADER I MARIA CAMPOS 

carla-y-sandra-final-768x461.png

CARLA & SANDRA, LOOKATTHINGSDIFFERENT

22054498_1635992939798424_1309274582_n.jpg

EVA ANDILLA 

elena.png

ELENA LALUCAT 

IMG_4270.JPG

ÍNGRID SOLÉ 

tango Isabel Millan.jpg

ISABEL MILLÁN 

Albert+Garrell+Buñel.jpg

ALBERT GARRELL 

IMG_9528.jpg

RAFFAELLA CRAPPIO 

descarga.jpg

VALENTIN PAGLIARICCI

thumbnail.jpg

EMMA ROMEU 

image.png

MARTA GÁLVEZ 

bottom of page