top of page

A l'escola hi resideixen dues companyies professionals:

 COMPANYIA DE DANSA HUMANCÍA

És una companyia de dansa contemporània dirigida per Irina Pineda i formada majoritàriament per alumnes de la formació professional de l’escola i també algun membre extern.

És un projecte professional que dóna la oportunitat als ballarins d’entrar en el món laboral i obrir portes al seu futur professional.

El seu primer espectacle EGO, que reflexiona sobre com ens comportem i vivim els individus en la societat actual està en actual gira per Catalunya amb una extensa agenda de bolos i aquest 2023 comencen amb gira per altres comunitats autònomes d'Espanya i França. 

I TAMBÉ… Per a futurs projectes s’obrirà convocatòria d’audició per poder formar part de l’elenc de la companyia. 

foto2.jpg

JAYEVENTS 

És la companyia de dansa urbana formada per ballarins d’entre 18 i 20 anys, en gran part, alumnes de l’escola i també integrants externs. La companyia busca donar als seus integrants la oportunitat de poder endinsar-se en el món professional. 
Dins de l’àmbit del show i la dansa urbana, els permet actuar a diferents formats, espais i escenaris, apropant així als ballarins de la companyia al món laboral i donar encara més formació i experiències podent ampliar així el seu currículum.
Alhora i paral•lelament a projectes en els que participen i col•laboren, la companyia està en procés de creació d’un mega espectacle que estan preparant com a gran debut, “JPROJECT” que veurà la llum properament! 

bottom of page