top of page

FORMACIONS PRE PROFESSIONALS I ENTRENAMENTS PER A PROFESSIONALS
 

Un entorn d’aprenentatge per desenvolupar-te com a artista complet

Espai annex on es realitzen els 5 programes diferents de FORMACIONS de l’escola de dansa Trackdance.

Fins ara i des del 2017 les formacions estaven sota el nom de Trackdance. A partir del 2024, són les formacions professionals de LA CENTRAL DE LA DANSA.

Són formacions enfocades a alumnes que volen fer de la dansa, part del seu futur. Formacions d'alt rendiment, serioses i molt estructurades que permeten desenvolupar tot el potencial tècnic i artístic als alumnes i tot el que necessiten per integrar-se en un futur, al mon professional de la dansa.

La Central de la Dansa també és l’espai de residència de la Companyia de Dansa Humancía, la qual es nodreix al 90% de ballarins de la formació professional de l’escola i els ofreix la possibilitat de treballar de forma remunerada en produccions de dansa que giren a nivell nacional i internacional.

 

Formacions NO enfocades a concursos de dansa, sinó a la professionalització dels alumnes a través de classes diàries amb un ampli de professors molt reconeguts i preparats.

5 PROGRAMES DIFERENCIATS PER EDATS I NIVELLS.

CONEIX EN DETALL CADASCUN DELS PROGRAMES! 

INFORMACIÓ CURS 2024-2025

Clicant a + INFO de cadascun dels programes trobaràs tota la informació detallada sobre a qui va dirigit cada curs, disciplines, professors, hores, convalidació de matèries a ESO i Batx, formulari d'accés... 

programa entrenament i perfeccionament professionals.png
programa elemental 3.png
9.png
17.png

Formulari d'accés Curs 2024-2025

Captura de pantalla 2024-05-24 110836.png
bottom of page